چگونه بلاکچین میتواند صنعت دورکاری را دگرگون کند؟

از تأثیر تکنولوژی بلاکچین بر کسبوکارهای فریلنسری و دورکاری سخن گفتیم، از مزایایی که این تکنولوژی برای فریلنسرها و کارفرماها ایجاد میکند. خب طبیعتاً اولین سؤالی که به ذهن خطور میکند این است که چطوری میشود از این امکانات بهره برد.
خب برای پاسخ به این سؤال در این مقاله، چند استارتاپ جهانی را معرفی میکنیم که با استفاده از تکنولوژی بلاکچین مارکتپلیسی را برای فریلنسرها بوجود آوردهاند.
اجازه دهید پیش از معرفی استارتاپها این نکته مهم را متذکر شویم که این وبسایتها در تاریخ نگارش این مقاله یا در حال راهاندازی پلتفرم خود بودند یا پلتفرمشان فعال و در حال استفاده توسط کاربران بوده اما به دلیل عمق بسیار کم بازارهای مبتنی بر بلاکچین ممکن است برخی از این وبسایتها زمان مطالعه مطلب غیرفعال شده باشند.
Upwork: یک پلتفرم قدیمی اما بهروز
اغلب فریلنسرها بخصوص آنهایی که نگاهی به فعالیت بینالمللی دارند این پلتفرم را میشناسند. آپوورک یکی از قدیمیترین پلتفرمهای دورکاری محسوب میشود که از سال 1999 فعالیت داشته اما برند کنونی که از آن میشناسیم از سال 2015 شکل گرفت. فریلنسرها درآمدهای متفاوتی را از این پلتفرم ثبت کردهاند که بیشترین آنها حدود 65،000دلار بوده. این پلتفرم یک سال است که تصمیم به استفاده از بلاکچین گرفته و به زودی قرار است مدل کسبوکار خود را در بستر بلاکچین توسعه دهد.
وبسایت upwork
canYa: پلتفرمی قدرتمند و پرطرفدار
این پلتفرم بینالمللی و استرالیایی الاصل که توانست ارز مجازی خود را نیز برای راحتی کاربران در تبادلات مالی در سال 2017 توسعه دهد تاکنون حدود 12میلیون دلار سرمایه جذب کرده و امروز که با شما از آن سخن میگوییم 7600 کاربر در آن ثبت نام و 3400 ارائه دهنده خدمت از آن استفاده میکنند. این پلتفرم در حال حاضر یکی از فعالترین و قدرتمندترین پلتفرمهایی است که فریلنسرها و کارفرمایانی که تمایل به کار در بستر بلاکچین دارند، میتوانند از آن بهره ببرند.
وبسایت canYa