ویترین روزنامه ها/بررسی «دنیای اقتصاد» درباره دلایل خشکی کرخه، ارومیه و زایندهرود/ نگرانی «آفتاب یزد» از عدم آگاهی کادرهای آموزشی مدارس در مواجهه با دانش آموزان هموفیلی | جهان محتوا

شفنا رسانی یک صفحه از روزنامه ها ویترینی در مقابل چشمان خواننده است، بنابراین انتخاب تیتر، تصاویر و مطالب فرعی در این صفحه برای جذب خواننده به متن و همراهی آن بسیار مهم است. در این گزارش سعی کردیم نگاهی به روزنامه های امروز بیندازیم و آن هایی را که محتوای خوب و مخاطب محور دارند و یا محل نقد و بحث هستند بررسی کنیم.
به گزارش شفقنا رسانه، «کمبود آب در 6 گوشه ایران» تیتر اصلی روزنامه دنیای اختاز است که در مقاله ای به بررسی علل خشکسالی در کرخه، ارومیه و زنده رود بر اساس آمارهای رسمی پرداخته است. این روزنامه نوشت: ایران در سال آبی منتهی به خرداد 1401 بیش از 299 میلیون مترمکعب بارندگی داشته که معادل 25 میلیارد و 850 میلیون متر مکعب آن تا ابتدای تیرماه سال جاری در پشت سدهای کشور انباشته شده بود. با وجود افزایش ۲۶ درصدی بارندگی در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه در دوره قبل، وضعیت آب ایران در درازمدت کاملاً نامطلوب است. در واقع تنش آبی به حدی است که می توان ادعا کرد کشور بیش از یک پنجم کل نزولات جوی خود را از دست داده است. در عین حال از مهر 1400 تا خرداد 1401 بیش از 21 درصد از کل آب جاری از سدهای کشور کاهش یافت. موردی مؤید برخی شبهات پیرامون خشککردن گسترده در زندرود، ارومیه، کارون و کرخه است.
تیتر «دانش آموزان هموفیلی را منزوی نکنید» تیتر روزنامه «آفتاب یزد» است که با تاکید بر عدم آگاهی کارکنان مدرسه در مواجهه با بیماری های نادر در بین دانش آموزان، آسیب های زیادی را به دنبال دارد. این روزنامه ضمن بیان تجربه اولیای این دانش آموزان نوشت: مسئولان مدارس باید نسبت به این بیماری آگاهی کامل داشته باشند تا اینکه خطرناک باشد. این دانش آموزان را تهدید نکنید، مثلاً مسئولین مدرسه باید از هر گونه تنبیهی این دانش آموزان جلوگیری کنند، آنها را از نظر جسمی از هم دور نگه دارند و تا حد امکان از درگیری آنها با دانش آموزان دیگر جلوگیری کنند. محیطی تفریحی برای این گونه دانش آموزان که خطرناک نباشند. برخی از والدینی که فرزند مبتلا به هموفیلی دارند، نگران عملکرد مدرسه هستند. از این بیماری و رفتار کارکنان مدرسه شکایت کنید زیرا می تواند بسیار مضر و سازنده باشد.
صفحه 1 روزنامه های دیگر را ببینید.
انتهای پیام
fa.shafaqna.com
حیف ما در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | کابل