مدیر حوزه های علمیه خواهران: ما باید جایگاه حقیقی قرآن را زنده کنیم | جهان محتوا

شفقنا- معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان تبلیغی با همکاری اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران، جشن «عطار حضور» را به منظور تجلیل از کانون های برتر قرآن کریم برگزار کرد. و نورالسجالین در سراسر کشور. .
به گزارش شفقنا، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در این برنامه، فعالیت کانون های نورالثقلین را موجب ظهور موعود آخرالزمان دانست. : تلاش مراکز نورالثقلین رسیدن به رنسانس موعودی است که قرار است امنیت و دین را برای پیشرفت جهان به ارمغان بیاورد.
و با اشاره به آیات قرآن و اراده خداوند برای پیروزی مومنان در دنیا افزود: آنچه با ظهور حضرت حجه (علیه السلام) خواهد شد این است که پس از ظهور ظالمان بر روی زمین که می خواستند نام خدا را کوچک بشمارند، کسانی که یاد می کنند حافظان خدا هستند و تا زمانی که زمین از شرک نزد خدایان پاک شود، نیرو می یابند.
وی تصریح کرد: همه ادیان به وعده آخرالزمان اعتقاد دارند و تعیین این امنیت و عدالت در همه روایات ذکر شده است اما نحوه اجرای آن هنوز مشخص نشده است.
و برقراری حکومت قانون و عدالت را مستلزم مقدمات دانست و گفت: عدالت، عدالت و امنیت یک شبه در جهان برقرار نمی شود و باید از امروز برنامه ریزی هایی برای رسیدن به هدف نهایی خلقت که همانا است اجرا شود. برای برقراری امنیت و این تغییر باید از ما و جامعه دینی آغاز شود.
و تاکید کرد: یکی از مقدمات لازم برای ظهور حضرت حجه (علیه السلام) رجعت ما به قرآن و سنت است و این همان چیزی بود که مراکز نورالسجالین بر اساس آشتی بین آنها شکل گرفت. مردم و قرآن و سنت، زیرا اگر روزی به قرآن بازگردیم، مومنان نصرتی را که خداوند تضمین کرده است، نصیبشان می شود.
وی با تاکید بر اهمیت فعالیت مراکز قرآنی گفت: یکی از وظایف ما به عنوان طلاب و قرآن پژوهان این است که مردم را با قرآن و سنت اصلاح کنیم تا مردم این حمایت ها را زیر سوال نبرند چرا که این حمایت ها وارد زندگی مردم می شود. و زندگی ما را غنی می کند. جهان و آینده ما
وی همچنین به بررسی رابطه موجودات زنده در قرآن پرداخت و گفت: خداوند در قرآن کریم به روابط بین همسران توجه زیادی دارد و این رابطه را بر اساس محبت قرار داده است و این قرآن است که تعیین کننده رابطه بین همسران رابطه خدا و همسران.. بسیاری از مشکلات ما را در جامعه حل می کند.
وی سپس به رابطه عاطفی حضرت علی (علیه السلام) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) اشاره کرد و گفت: ما از ظرفیت های قرآن برای تربیت مردم استفاده نکرده ایم و باید قرآن را وارد زندگی مردم کنیم تا بتوانیم حل مشکلات اجتماعی – زمینه سازی برای ظهور امام زمان (عج).
وی تصریح کرد: باید سعی کنیم در قضای آخرالزمان پیشرو باشیم و در هدایت مسلمانان توانایی بر عهده بگیریم و این آمادگی با بازگشت صحیح به قرآن محقق می شود و این آموزه قرآنی می تواند در همه بخش ها صورت می گیرد.
وی در پایان خواستار تفسیر و تفسیر صحیح قرآن کریم شد و گفت: گاهی از آیات و روایات سوء تعبیر می شود زیرا اگر فکر درستی از آیات گرفته نشود وارد یک مارپیچ اجتناب ناپذیر می شویم. و این در دوره های مختلف اتفاق افتاده است. این است که همه باید تا حد امکان در کاربرد فرهنگی قرآن تلاش کنند.
آئین نامه مشاوران مدارس به زودی ابلاغ می شود
حجت الاسلام والمسلمین آرش رجبی معاون فرهنگی و تبلیغی حوزه سیستران نیز با اشاره به اهمیت فعالیت خواهران حوزه گفت: امیدواریم این همکاری نقطه عطفی برای یک فرهنگی باشد. کاربرد. برنامه های سراسر کشور
وی تشکیل 350 کانون نور سیسیلی در مدارس علمیه خواهران سراسر کشور را اتفاقی بزرگ برشمرد و افزود: کانون های فرهنگی نور سیسیلی با هدف احیای معارف نور سیسیلی و. فعالیت های آگاهی بخشی با محوریت قرآن کریم را در دو بخش در داخل و خارج از مدارس سازماندهی می کند.
معاون فرهنگی دینی مدارس خواهران نیز از تصویب آیین نامه ساماندهی مشاوران مدارس خبر داد و خاطرنشان کرد: به زودی از مهرماه سال آینده فرآیند ابلاغ آیین نامه ساماندهی مشاوران مدارس آغاز می شود. مشاوران، سازمان دهندگان و مربیان جدید در مدارس مستقر خواهند شد.
اندیشه مهدویت و انتظار ظهور آن رکن اساسی در تمدن جامعه شیعه است.
در این مراسم یکی از اعضای شورای خبرگان رهبری به بیان نیاز جامعه امروز به ارتقای روحیه انتظار پرداخت و گفت: باید با تقویت روحیه انتظار در همه مردم آرمان های حضرت مهدی (عج) را ترویج کنیم. و جامعه
حجت الاسلام والمسلمین محمد حاجی ابوالقاسم در مراسم تجلیل و تجلیل از برترین کانون های نور کشور با تاکید بر ساختن جامعه دینی گفت: اندیشه مهدیه و انتظار است. برای ظهور عنصر اساسی در تمدن سازی در جامعه اسلامی و شیعی.
وی نبود اندیشه مهدویت و انتظار ظهور اسلام را عامل عقب ماندگی جامعه اسلامی دانست و افزود: نبود حس انتظار در جامعه باعث عقب ماندگی و عقب ماندگی جامعه می شود. و غلبه فرهنگ غرب بر جامعه که در نهایت به عقب ماندگی جامعه اسلامی می انجامد.
وی تصریح کرد: عامل پایداری در جامعه، انتظار است و هرکس در انتظار تغییر نکند، به عهد خود با پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وفادار می ماند و زمینی و مادی نمی شود.
وی نیاز جامعه امروزی را به تقویت روحیه انتظار خواستار شد و گفت: آرمان های بزرگ حضرت مهدی (عج) باید با تقویت روحیه انتظار در همه مردم و جامعه تقویت شود چرا که خداوند پرچمدار انقلاب را دوست داشت. دین اسلام. از حضرت مهدی (عج) در عالم
آقای حاج ابوالقاسم وضعیت ناامنی در گوشه و کنار جهان را ناشی از عدم کنترل متدینین در دنیا دانست و تصریح کرد: امروز ترس دنیا ناشی از عدم کنترل و اقتدار جهانی است. از مذهبی ها ، پس برای رسیدن به امنیت باید قدرت مومنان را در جهان افزایش و تامین کنیم.
وی تصریح کرد: ما در دوران انقلاب اسلامی طعم امنیت را چشیدیم اما هر وقت دشمن می خواست به ما حمله کند ابتدا اقتدار ما را تهدید می کرد و سپس دینداری مردم را تضعیف می کرد که منجر به ایجاد ناامنی در جامعه و همه اینها شد. پراکنده
و ادامه داد: ابتدا باید استحکام نظام اسلامی را در دلها و با احساس عاطفه و صمیمیت ایجاد کنیم چرا که حل مشکلات فرهنگی امروز جامعه ما در سخنان مقام معظم رهبری انجام نمی شود. . باتوم اما در کار فرهنگی.
وی توانمندی مدارس علمیه سیستریه را فرصتی اصیل در انجام کار فرهنگی دانست و گفت: مدارس علمیه خواهران دارای توانایی منحصر به فردی است که انقلاب اسلامی در اختیار ما قرار داد و شبکه بزرگی در کشور ایجاد شده است. مدارس سیسترسین
وی به تأثیرگذاری زنان در جامعه اهمیت داد و گفت: زنان می توانند در خانواده و جامعه تأثیرگذار باشند و این میزان تأثیرگذاری تا رسیدن به جامعه دینی و الهی زیاد است، باید نقش زنان را بیشتر ببینیم. قابل توجه است زیرا پشت سر هر مرد موفقی یک مادر محترم و قوی قرار دارد و این نقش باید بسیار جدی گرفته شود.
وی بیان کرد: یکی از کارهایی که در سفرهای منطقه ای انجام می دهم بازدید از حوزه های علمیه خواهران است و شاهد زحمات حوزه های علمیه خواهران هستیم و این تلاش ها برای ما ارزشمند است و باید حوزه های علمیه را تقویت کنیم تا بتوانیم آنها را پیش بینی کنیم. خروج، اورژانس.
وی خاطرنشان کرد: مدیران باید نگاه متمدنانه ای داشته باشند تا برای ظهور آماده شوند و برای آماده سازی جامعه تلاش کنند.
در پایان این مراسم از 6 کانون نورالثقلین در مدارس علمیه تجلیل شد و در این ترتیب مدرسه زهرا از عبدای استان فارس و مدرسه حضرت زینب (سلام الله علیها) از یزد رتبه اول را کسب کردند. استان رتبه دوم، مدرسه انس حورا از شهرستان ورامین، مدرسه آمنه فریدونکنار مازندران و مدرسه الزهرا از فرمانداری اراک رتبه سوم و مدرسه الزهرا از قیرش در استان فارس رتبه چهارم را کسب کردند.
در تکمیل این مراسم از 320 مربی زن شاغل در حوزه های علمیه خواهران 28 نفر نیز تجلیل شدند.