خبر

بیانیه پایانی اولین اجلاس منطقه‌ای وحدت اسلامی در کردستان | جهان محتوا


شفقنا- اولین نشست منطقه ای واحدها در سنندج با قرائت بیانیه اختتامیه به پایان رسید.

به گزارش شفقنا به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بیانیه پایانی نخستین اجلاس وحدت منطقه ای که در سنندج برگزار شد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین صلی الله علیه و آله و سلم و رسول خدا و اهل بیت پاک الحمدلله. رب العالمین. اصحاب رسول خدا حکیم در کتاب قاطع خود می فرماید: آنان که پیام خدا را تبلیغ می کنند و آنان که تنها خدا را خنک می کنند، سرزمین کردستان، مهد فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی. پایگاهی مستحکم برای دفاع از انقلاب اسلامی، بستری برای تقریب بین پیروان مذاهب اسلامی و خاستگاه احیای امت واحده اسلامی که همواره این منطقه را به نماد وحدت و همدلی تبدیل کرده است.

با احسان و محبت حضرت بریتالی و به یاری روح بلند حضرت خاتمی میربط، محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) سمپوزیوم جهانی تقریب مذاهب اسلامی به اهداف و برنامه های فرهنگی خود با حضور نماینده. دفتر فقهای اقلیم کردستان با همکاری سایر نهادهای فرهنگی، اجتماعی و علمی اقلیم کردستان، ابتکار برگزاری اولین نشست منطقه‌ای وحدت اسلامی با عنوان کردستان را دارد. نماد تحقق وحدت امت اسلامی و همزیستی اقوام و مذاهب در 8 تیر 1401 است.

در این دیدار طلاب، ائمه جمعه، جماعات، مدیران و مدرسین دانشکده های علوم دینی، اساتید دانشگاه، اساتید دانشگاه، فعالان فرهنگی شیعه و سنی از استان های کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی علاوه بر علم و فرهنگ حضور داشتند. و شخصیت هایی از اقلیم کردستان عراق حضور داشتند و در جریان بحث و بررسی مسائل مهم جامعه اسلامی بر این نکات تاکید کردند: شرکت کنندگان معتقدند بزرگترین بحرانی که جهان اسلام با آن مواجه است تفرقه و تجزیه است. کشورهای اسلامی و بی اعتمادی بین دولت ها. نفوذ دشمنان اسلام به جوامع اسلامی برای دامن زدن به انواع جنگ ها، درگیری ها، خشونت ها و تروریسم هایی که اکنون جهان اسلام با آن روبه رو است، در چارچوب طرحی از پیش آماده شده برای تحریف چهره اسلام ناب محمدی و فراهم کردن زمینه برای دخالت بیگانگان. در امور مسلمانان
پدیده خشن و ترسناک تروریسم که برخی از کشورهای مسلمان را در برگرفت، ادامه همان تروریسم صهیونیستی و توطئه آمریکایی است که هدف نهایی آن کنترل مسلمانان پس از ترسیم مجدد نقشه جهان اسلام و اجرای موارد زیر است – به نام “آشوب” ” طرح. سپس رسیدن به هدف ایجاد به اصطلاح «خاورمیانه جدید» هر چند این دست های کثیف راضی به نابودی یک یا چند کشور نمی شوند.

مسئله فلسطین در رأس مسائل امت اسلامی است و از نظر بحران هایی که ملت اسلامی با آن مواجه است، مسئله فلسطین در اولویت است و در واقع خود رژیم غاصب صهیونیستی دلیل اصلی آن است. از بحران های جهان اسلام

به همین دلیل شرکت کنندگان در این اجلاس از دولت ها و کشورهای اسلامی می خواهند که در حد توان به موضوع مهم فلسطین توجه کنند و اجازه ندهند بحران های موهوم کنونی آنها را از این اولویت مهم منحرف کند.

شرکت کنندگان همچنین از جناح های فلسطینی خواستند تا اختلافات خود را حل کنند و در برابر دشمن مشترک بین آنها وحدت ایجاد کنند.

حاضران با اشاره به خطرات پیش روی برخی کشورهای اسلامی به ویژه سوریه، یمن، عراق و افغانستان، بسیج همه امکانات و تلاش مضاعف برای جلوگیری از تجزیه این کشورها و برقراری صلح و امنیت در منطقه را خواستار شدند. شرکت کنندگان تحریک به درگیری های مذهبی، فرقه ای و قومی را که منجر به حمله به مسلمانان و توهین آنها به شعائر مذهبی و مقدس می شود، محکوم می کنند.

شرکت کنندگان بر ضرورت دور نگه داشتن تصمیمات درون کشورهای اسلامی از سلطه و فشارهای استکبار و صهیونیسم و ​​استفاده از امکانات و توانمندی های جهان اسلام در پیشرفت و توسعه خود به جای استفاده از این امکانات در عملیات نظامی خواستار شدند. جنگ و ویرانی کشورهای اسلامی، عقب ماندگی و خون مسلمانان. شرکت کنندگان همچنین از هدر دادن منابع انرژی و استفاده از آن برای کشتن مسلمانان، تخریب کشورهایشان و دامن زدن به اختلافات بین فما و توطئه چین علیه جنبش مقاومت ابراز تاسف کردند.

علما، اندیشمندان و نهادهای دینی جهان اسلام باید از توطئه و فتنه پرهیز کنند و از شخصیت، جایگاه و هویت خود محافظت کنند.

وی همچنین به مفتیان تشویق و حامی خونریزی، تروریسم و ​​کفرگویی هشدار داد و از این مفتیان خواست تقوای الهی داشته باشند و از تعرض به جان، حیثیت و عهد و پیمان مسلمانان خودداری کنند.

تنها راه مقابله با بحران های کنونی جهان اسلام، ثبات فکری، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و نظامی است و این امر جز با همکاری کشورهای اسلامی حول محور مقاومت همه جانبه و همه جانبه محقق نمی شود.

مسلمانان به ویژه مسلمانان امروز منطقه باید با عنایت به اهداف بزرگ اسلامی، تمام توان خود را برای رسیدن به این اهداف عالی بسیج کنند و از مسائل حاشیه ای و فرعی و انحرافات فکری و عملی پرهیز کنند و از مهمترین آنهاست. اهداف موسسه امت متحد اسلامی، اتحاد کشورهای اسلامی و ایجاد تمدن نوین اسلامی است.

یکی از بحران هایی که گریبانگیر جهان اسلام شد، بحران گمراه کردن توده ها از طریق تبلیغات و رسانه هاست. این بحران با گسترش شبکه های اجتماعی در فضای مجازی و فضایی تشدید شده است.

در این زمینه، دشمنان امت از تبلیغات رسانه ای برای دامن زدن به درگیری های فرقه ای و قومی میان مسلمانان استفاده می کنند.

بنابراین همکاری کشورهای اسلامی برای ایجاد شبکه های ماهواره ای برای گسترش و ترویج گفتمان وحدت و تقریب و خنثی سازی دروغ های تفرقه افکن ضروری به نظر می رسد.

بر لزوم همکاری مؤسسات آموزشی و پژوهشی و دانشگاه های ایران و اقلیم کردستان عراق به منظور گسترش و تقویت فرهنگ تقریب و وحدت و ارائه ماهیت واقعی اسلام و معرفی آن به عنوان دینی مخالف تأکید شد. خشونت و خشونت افراط گرایی

لازم است تمامی اقشار جامعه و تشکل های آن مانند احزاب، اتحادیه ها، تشکل های زنان و جوانان در اشاعه و اشاعه این فرهنگ مشارکت فعال داشته باشند.

همچنین شرکت کنندگان در مباحث تقریب نباید به جنبه نظری اکتفا کنند، بلکه باید از طریق اجرای عملی پروژه های تقریب سعی در اجرای مسئله تقریب داشته باشند.

کردستان ایران و عراق همچون گذشته به عنوان سنگری مستحکم و نماد اقتدار دو کشور در برابر توطئه های دشمنان خارجی و نمایندگان داخلی آنها خواهد ایستاد.

شرکت کنندگان از جمهوری اسلامی ایران برای ارائه طرح احیای امت واحده اسلامی و همگرایی مذاهب اسلامی و تلاش های صورت گرفته در این راستا و همچنین از مجمع جهانی همگرایی مذاهب اسلامی برای تهیه این طرح تشکر کردند. . این همایش و تلاش های انجام شده برای برگزاری هر چه بهتر آن، از میزبانی سخاوتمندانه مردم شریف کردستان و علمای بزرگ کردستان نیز تشکر و قدردانی می کنند.

الحمدلله پروردگار جهانیان است



منبع

تیم جهان محتوا

ما برای خلق محتوایی بدیع، جذاب، جامع و مفید تلاش می کنیم❤.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا